Menu

Brugernavn:
Sub-5326-web.jpg

”Det är effektivt och tidsbesparande”

- Tina Høegh, egetæpper

Med LESSOR-4 TID får ni ett avancerat och flexibelt tidregistreringssystem som kan hantera många olika behov och tolka olika typer av registreringar, oavsett om de görs via terminal eller den omfattande webbklienten.

Webbklienten hanterar alla dagliga behov för såväl anställda som godkännare, oavsett om den anställde är timavlönad eller fastavlönad. Via den avancerade användarhanteringen kan de anställda få tillgång till att registrera och se precis de data som är relevanta för dom.

En timavlönad kan därmed enkelt få överblick över förbrukad tid, mängden övertidsarbete eller genererade tillägg. Den fastavlönade kan registrera komptid, semester, körning och eventuellt timförbruk på en given sak.

En omfattande standardmodul i LESSOR-4 TID ger er möjlighet att hantera både enkla och mycket komplexa problemställningar. Det säkerställer att systemet kan växa med era behov.

LESSOR-4 TID kan vara med och säkerställa ett bättre utnyttjande av era resurser i samband med registrering av anställda, exempelvis i samband med löneberedning, avvikelsebehandling, saldounderhållande, komp- och jobbräkning samt ersättningsansökan.