Menu

Brugernavn:
sub05.jpg

25 september 2017

LESSOR erbjuder integrerade löneprogram, tidsregistrering och HR-systemer till Microsoft Dynamics NAV og AX i Sverige. Den 28-29 september kan du eller dina svenska kollegor möta oss på Ekonomi & Företag-mässan i Stockholm.

Mässan bjuder på en mängd inspiration, kunskap och spännande events. Vi ser fram emot att träffa er vid vår monter E12!

Läs mer om mässan och skriv ut din kostnadsfria entrébiljett genom att klicka här.

3 november 2016
Peter Colsted har den 11 oktober utsetts till ny verkställande direktör och tar alltså över det dagliga ansvaret för hela LESSOR-Gruppen. Peter Colsted har både dansk och internationell ledningserfarenhet från Microsoft och har tidigare också varit verkställande direktör för It-företaget Secunia. Peter Colsted tar över tjänsten som direktör efter Henrik Fich.

Ny styrelse
Den nordiska riskkapitalfonden Axcel som tidigare i år köpte LESSOR-Gruppen kan i samband med ändringarna i ledningen också presentera en ny, stark styrelse. Klaus Holse som är verkställande direktör i SimCorp är ny ordförande. Styrelsen består dessutom av Jesper Eiby som är ansvarig för marknadsföring i Nordeuropa för Google samt Christian Bamberger Bro och Nikolaj Vejlsgaard från Axcel.


Ändringarna i ledningen och styrelsen innebär inga förändringar för kunder, partner och anställda i LESSOR-Gruppen.


Peter Colsted och den nya styrelsen kommer att fortsätta att arbeta med LESSOR-Gruppens tillväxtpotential och den kontinuerliga utvecklingen och internationalisering av programvarulösningarna.

6 oktober 2016

LESSOR erbjuder lösningar till hantering av LÖN, TID, HR och Schemaläggning i Sverige. Den 12-13 oktober kan du eller dina svenska kollegor möta oss på Ekonomi & Företag-mässan i Stockholm.

Mässan bjuder på en mängd inspiration, kunskap och spännande events. Vi ser fram emot att träffa er vid vår monter!

Läs mer om mässan och skriv ut ditt gratis entrékort genom att klicka här.

 

25 juli 2016

LESSOR-Portalen är en webbaserad medarbetarportal som kan tillgås online eller direkt via LESSOR-appen. Med LESSOR-Portalen kan ni ersätta manuell registrering på papper med en enkel och användarvänlig elektronisk registrering. Därmed behöver data inte registreras flera gånger. Dessutom kan registreringarna överföras till lönesystemet vilket ger stor flexibilitet och underlättar de dagliga rutinerna.

Med LESSOR-Portalen kan ni optimera era processer för huvuddatauppdatering, registrera tjänsteresor, rörliga lönedelar, reseavräkning, utlägg och frånvaro. Dessutom kan ni enkelt ladda upp både företagsdokument, medarbetardokument och dokument som är specifikt riktade mot utvalda grupper i företaget. Därmed kan de anställda också se deras lönespecifikationer direkt i LESSOR-Portalen.

Klicka här för att läsa mer om LESSOR-Portalen eller kontakta oss på +45 48 16 60 00 eller mail.